Tanssikoulu

Olemme koko perheen tanssikoulu, jossa hymyä ja iloa ei säästellä! Mielestämme tanssi kuuluu jokaiselle, ikään, sukupuoleen tai kykyihin katsomatta. Meille on tärkeää lapsen ja nuoren kokonaiskehityksen tukeminen tanssiharrastuksen myötä. Kiinnitämme huomiota itsetunnon vahvistamiseen, erilaisuuden hyväksymiseen, muiden huomioonottamiseen, luovuuden tukemiseen, taidekasvatukseen ja monikulttuurisuuteen. Pyrimme huomioimaan ryhmässä myös yksilöt. Haluamme kohdata ihmisen sellaisena kuin hän on. Koulu on yksityinen ja sen toiminta rahoitetaan pääosin oppilasmaksuin. Tervetuloa!

 

Happy feet -lastentanssi (HappyFeet 3-4v tanssileikki ja HappyFeet 5-6v)

Lapsi on luotu liikkumaan, kokeilemaan ja toimimaan!
Alle kouluikäisten tanssissa tutustutaan leikinomaisessa muodossa tanssin perusteisiin ja ryhmässä työskentelyyn. Tanssiliikunta tukee lapsen ikätason mukaista motorista kehitystä sekä vahvistaa lapsen sosiaalisia taitoja. Opetus antaa valmiuksia eri tanssilajien opintoihin jatkossa. Tavoitteena on, että lapsi tutustuu kehoonsa ja sen mahdollisuuksiin ja löytää liikkumisen iloisen maailman! 3-4v tanssissa edetään leikin kautta ja 5-6v tanssissa siirrytään jo leikinomaisuuden lisäksi myös teknisempään harjoitteluun.

Ikätasot:
HappyFeet 3-4v tanssileikki
HappyFeet 5-6v lastentanssi

Rento tanssiasu ja paljaat varpaat tai tossut. Vesipullo mukaan! Kuva tunnilta Kuva tunnilta Kuva tunnilta

Show ala-asteikäiset

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Tunneilla tanssitaan ikätasolle soveltuvia erityylisiä tanssisarjoja ikätasolle soveltuvaan musaan. Harjoitamme myös tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa, esiintymistaitoja ja teemme luovia harjoitteita.

Rennot tanssivaatteet ja paljaat jalat tai päkiätossut. Vesipullo mukaan!

Lasten tekniikka & temppu tunti

Lasten Tekniikka&Temppu tunti on tarkoitettu ala-asteikäisille tanssijoille oman tunnin lisäksi. Tunnilla harjoitellaan ikätason mukaista tanssitekniikkaa (painottuen jazz-, nyky- ja baletti tekniikoihin) ja akrobatiaa. Tunti syventää tanssiteknisiä taitoja, kehonhallintaa ja temppuilutaitoja.

Vesipullo mukaan! Paljaat varpaat tai päkiätossut sekä sukat mukaan tunneille.

Street styles lapset

Street styles tunnilla testaillaan streetlajeja rennolla meiningillä hyvän musan tahtiin!
Rennot vaatteet ja paljaat jalat tai puhtaat kengät jotka eivät jätä lattiaan jälkiä. Vesipullo mukaan!

Showtanssi (yli 12v Show alkeet, keskitaso ja edistyneet, Show aikuiset)

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään eri tanssityylejä, mm. jazz, street, nykytanssi, disco, lattarit, itämainen, afro, baletti, ym. Showtanssissa korostuu esittäminen ja tanssin ilo! Tunneilla tanssitaan ikätasolle soveltuvia erityylisiä tanssisarjoja sekä harjoitetaan tanssin tekniikkaa, kehonhuoltoa ja esiintymistaitoja.

Tasot showryhmissä ovat alkeet, keskitaso ja edistyneet. Saat apua Merjalta ja Leealta sinulle sopivan tason valinnassa!

Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.

Nykytanssi (nuoret ja aikuiset, tasot: alkeet-keskitaso ja edistyneet)

Nykytanssi on länsimaisen taidetanssin suuntaus joka on kehittynyt modernin tanssin jalanjäljille. Se on ajassa muuttuva tanssin suuntaus, jossa opettajan oma persoonallinen tyyli ja lähestymistapa korostuu. Alkutunnista tehdään lämmittely / tekniikka -sarjoja keskilattialla ja liikkuvia läpisalin harjoitteita. Tunnilla käytetään paljon tilan eri tasoja. Luovien harjoitteiden ja improvisaation kautta pyrimme syventämään tietoisuutta oman kehon mahdollisuuksista ja pyrimme löytämään rohkeutta ilmaista itseä liikkeen avulla. Lopputunnista tehdään tanssisarjaa. Tunneilla harjoitetaan myös kehon syviä lihaksia sekä venytellään.
Tasot:
Nykytanssi alkeet-keskitaso
Nykytanssi edistyneet

Tunti on tarkoitettu nuorille ja aikuisille. Rento tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.

Street (nuoret ja aikuiset, tasot: alkeet, keskitaso ja edistyneet )

Street-tanssi on yhdistelmä erilaisia katutanssityylejä. Tunneilla harjoitellaan tanssityylille ominaista rentoa liikekieltä sekä kehonhallintaa. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lihaskuntoharjoitteluista, kokonaisista tanssisarjoista sekä perusliikkeiden opetteluista.

Tasot:
Street alkeet
Street keskitaso
Street edistyneet

Tunti soveltuu nuorille ja aikuisille! Tunnille mukaan vesipullo ja rennot vaatteet. Tunnilla voi tanssia avojaloin tai puhtailla kengillä jotka eivät jätä jälkiä lattiaan.

Showjazz (nuoret ja aikuiset, tasot: alkeet-keskitaso ja edistyneet )

Jazztanssi on dynaaminen ja ryhdikäs, kehon koordinaatiota kehittävä tanssilaji. Jazztanssi on syntynyt afroamerikkalaisesta kulttuuriperinteestä ja on saanut myöhemmin vaikutteita esimerkiksi jazzmusiikkiin liittyvistä seuratansseista, karibialaisista ja latinalais-amerikkalaisista tansseista sekä länsimaisesta baletista ja modernista tanssista. Tunnilla harjoitellaan jazztanssin perustekniikkaa, tehdään liikkuvia läpisalin harjoitteita sekä harjoitellaan pitempiä tanssisarjoja ja kokonaisia koreografioita.

Tasot:
ShowJazz alkeet – keskitaso
ShowJazz edistyneet (sopii jo jazzia, balettia tai nykytanssia pitempään harrastaneille)

Tunti sopii nuorille ja aikuisille. Rento tanssiasu. Paljaat jalat, jazztossut tai päkiätossut.

Tekniikkatunti (nuoret ja aikuiset, tasot: alkeet-keskitaso ja keskitaso-edistyneet )

Tunnilla harjoitellaan eri tanssilajien tekniikoita, keskittyen kuitenkin enimmäkseen jazzin, baletin ja nykytanssin tekniikoihin. Tunnilla harjoitellaan esimerkiksi erilaisia hyppyjä, piruetteja, jalanheittoja, koordinaatiota ja lattiatyöskentelyä. Käymme läpi myös tanssijan kehonhuoltoa. Tunnilla tehdään lyhyitä tanssillisia tekniikkasarjoja. Varsinaisia pitempiä tanssisarjoja ei tehdä. Tunti sopii loistavasti muiden tuntien tekniseksi lisäksi. Saat apua sinulle sopivan ryhmän tason valinnassa Leealta!
Tasot:
Tekniikka alkeet-keskitaso
Tekniikka keskitaso-edistyneet

Tunti sopii nuorille ja aikuisille. Mielellään nilkat ja polvet paljastava tanssiasu, paljaat jalat tai päkiätossut.

DanceMix aikuisille (avoin taso)

Rento tanssitunti aikuisille, jotka haluavat testailla erilaisia tanssityylejä, saada hien pintaan sekä parantaa liikkuvuutta, koordinaatiota ja kehonhallintaa! Tunnit perustuvat tyyliltään pääosin lattareiden ja showtanssin pohjalle.

Hyvä musiikki soi ja liikunta ja hyvä mieli tulevat kuin itsestään!

Mukavat vaatteet päälle, paljain jaloin voi tanssia ja vesipullo mukaan!

Jooga

Joogatunnilla yhdistelemme yksinkertaisia liikesarjoja ja tietoista hengitystä. Hengityksen synkronoiminen liikkeeseen auttaa löytämään uuden tavan työskennellä keholähtöisesti ja keskittyneesti. Harjoitus vahvistaa ja joustavoittaa kehoa, sekä houkuttelee mieltä ja ajatuksia rauhoittumaan ja olemaan läsnä omassa itsessä. Jooga kehittää kestävyyttä sekä kehon koordinaatiota, tasapainoa ja liikkuvuutta.

Opettajalle on hyvä kertoa tunnin alussa oman kehon rajoitteista, kuten sairauksista tai vammoista, sekä raskaudesta. Joogaamme avojaloin ja mukavissa, joustavissa vaatteissa. Pienestä tyynystä tai viltistä voi olla harjoituksessa apua. Mikäli omistat oman joogamaton, suosittelemme ottamaan sen mukaan. Tunnit aloitetaan alkeista, joten ne sopivat kaikille.

Taapero-Vanhempi tanssi

Aikuisen ja lapsen yhteinen harrastus, jossa lapsi pääsee tutustumaan tanssin maailmaan yhdessä vanhemman kanssa. Tunnit ovat monipuolisia ja niiden aikana harjoitellaan erilaisia tapoja liikkua. Tunnit etenevät lasten tahdissa, eikä aikuisella tarvitse olla aiempaa tanssi- tai liikuntataustaa osallistuakseen. Tunnille tarvitset mukaan vesipullon, vaatteet joissa on mukava liikkua ja lapselle jarrusukat tai tossut.

[/toggle] [/toggle]