Säännöt

» Keskeytetyn lukukauden (asiakas sitoutuu lukukauteen tehdessään tilauksen, ei vasta kun tulee tanssitunneille)  maksusta saa palautusta AINOASTAAN lääkärintodistusta vastaan, joka kieltää liikkumisen ja jos sairastumisesta johtuva poissaolo kestää enemmän kuin 2 viikkoa (palautuksen saa 2vkoa ylittävästä ajasta saman lukukauden aikana). Keskeytyksestä on viipymättä ilmoitettava opettajalle. Sairaslomatodistus on toimitettava saman lukukauden aikana.

» Tanssikoulun oppilasinfot ovat pääsääntöisesti http://tanssikoulustage.fi/category/uutiset/ -sivulla sekä STAGEn Facebook ryhmässä (sisäinen oppilaiden ryhmä): https://www.facebook.com/groups/17354636386/  Infoa lähetetään myös sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Oppilas/vanhempi sitoutuu lukemaan informaatiot ja reagoimaan niihin tarpeellisella tavalla. Jos sähköpostit eivät tule perille, tarkista roskapostikansio ja ota tanssikouluun yhteyttä.

» Pieniä oppilaita ei saa jättää yksin odottamaan tuntia. 3-4-vuotiaiden vanhempien tulee odottaa lastaan tanssitunnin ajan tanssikoululla. Myös 5-6-vuotiaat ovat vanhemman vastuulla tunnin aikana (esim. lapsen vessareissulle opettaja ei tule mukaan), joten vanhempia suositellaan odottamaan lastaan tanssikoululla tai sen ulkopuolella.  Pienet oppilaat tulee hakea tunnilta ajoissa.

» Tunneille tullaan asianmukaisissa varusteissa. Purkat, karkit ja korut eivät kuulu tanssitunnille. Tanssikoulu avataan 10 minuuttia ennen päivän ensimmäistä tuntia. Viimeisen tunnin jälkeen on 15 minuuttia aikaa poistua tanssikoulun tiloista, jos ei ole muuten sovittu. Pukuhuoneet on tarkoitettu vain oppilaille. Emme vastaa tanssikoulun tiloihin jätetyistä tavaroista.

» Yli 12v ja aikuisten tuntien poissaolot voi korvata saman lukukauden aikana millä tahansa samanpituisella tanssikoulun tunnilla (paitsi tiiviskurssitunneilla ), jos tunnilla on tilaa. Sovi korvauksesta opettajasi kanssa. Lasten tunteja ei voi korvata (jotteivat ryhmäkokojen rajat ylity).

» Ikärajat ovat viittellisiä. Neuvottele opettajan kanssa mahdollisista poikkeuksista.

» Tanssikoululla on oikeus lukujärjestys- ja opettajamuutoksiin.

» Syys- ja kevätlukukausi maksetaan erikseen.

» Oppilaita ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta. Omaa voimassaolevaa vapaa-ajan vakuutusta suositellaan.

» Ilmoitathan, jos oppilaalla on sairaus, josta opettajan tulisi tietää.

» Tanssikoulu voi dokumentoida tunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.

Verkkokauppa

Tilaus- ja toimitusehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa
Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja
luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten
perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku tai osamaksu

Laskupalvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lasku lähetetään sähköpostitse. Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Tanssikoulu STAGE Oy, Y-tunnus 2206797-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tanssikoulun hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tanssikoulustage.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tanssikoulun ehtoihin.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

REKISTERISELOSTE

Rekisterin pitäjä

Tanssikoulu STAGE oy, Kellonsoittajantie 1 as.3, 95450, Tornio

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Valtteri Kujala, [email protected]

Rekisterin nimi

STAGE:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käytön tarkoitus

Tuotteiden ja palveluiden myynti asiakkaalle, laskutus ja asiakastuki.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, yritys, sähköpostiosoite, syntymäaika, maksajan nimi

Säännön mukaiset tietolähteet

Asiakkailta kerätään verkkokaupan tarkoituksen mukaiset tiedot tilattujen tuotteiden ja palveluiden toimittamista varten

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille tai EU-alueen ulkopuolelle

Rekisterin suojaus

STAGE:n verkkokauppaan ja asiakasrekisteriin ovat oikeutettuja ainoastaan STAGE:n henkilökunta ja muut, joille on välttämätöntä myöntää siihen oikeus vaitiolovelvollisuuden sitomana. Asiakkaalla on mahdollisuus muokata ja tarkistella tietoja. Asiakasrekisteri on suojattu salasanalla.