Ohjelmapalvelut

TANSSIESITYKSET
Esiintyviä ryhmiä ovat DTC, Show Crew, STAGE United Crew ja lasten ryhmä STAGE KidZ. Myös muita ryhmiä voi tilata esiintymään.

KURSSIT
Voit tilata tanssikurssin vaikkapa työyhteisölle tai kaveriporukalle. Kurssin voi järjestää peilisalillamme tai vaikkapa omalla työpaikallanne.

YKSITYISTUNNIT
Meiltä voit saada myös yksityistä tanssinopetusta eri tanssityyleissä.

POLTTARIT
Huippuhauskaa polttariohjelmaa peilisalillamme showtanssitunnin merkeissä! Valitse valmiista teemoistamme/biiseistämme räväkkä polttaritanssitunti tai valitse juuri teidän polttariporukallenne suunniteltu koreografia omaan toivebiisiinne! Polttaritunnilla opetettua tanssia voitte tanssia porukalla myös illan yöelämässä tai vaikkapa esiintyä itse häissä! Peruspaketin hinta: 100 e + Alv / opetustunti, ryhmäkokoa ei ole rajattu.

HÄÄTANSSI
Haluatteko juuri teille tehdyn, erilaisen häätanssin? Jännittääkö häävalssi? Yksityistunti hääparille omaan häätanssibiisiinne salillamme!

LASTEN TANSSISYNTTÄRIT
Uniikit tanssisynttärit peilisalissamme! Tarjoamme käyttöönne tilat syntymäpäiville sekä tanssinopettajan/lastentädin järjestämään teemanmukaista tanssinopetusta/ohjattua viihdykettä, esim: leikitystä, kilpailuja, kasvomaalausta yms. Hinta: 150e + Alv
Mahdollisuus myös esiintyvien ryhmiemme (DTC, Stage ShowCrew ja STAGE KidZ) yksityiskeikkaan syntymäpäivillänne! Kysy tarjous! Leea 044 0655 852