Pakko tanssia -kisan finalistiryhmä ja paljon muuta!

Stagen esiintyvien ryhmien tanssijat ovat valovoimaisia esiintyjiä, jotka tuovat sähäkkyyttä ja särmää elämän pieniin ja suuriin tilaisuuksiin!

  • Yritysten juhlat, koulutuspäivät
  • Messut, muotinäytökset, festarit, promootiot
  • Avajaiset, taidetapahtumat, näyttelyt, konsertit
  • Lastenjuhlat, synttäribileet, häät, valmistujaiset, sukujuhlat

DTC

Dance Tribe Company on Tanssikoulu STAGE:n mainosryhmä, jonka jäsenet valitaan pääsykokeilla. Ryhmän ohjaajana ja koreografina toimii Leea Hamari.

DTC-ryhmä on myös tv:stä tuttu! Ryhmä tanssi kevään 2013 TV2sen ”Pakko tanssia” -kisassa 200 esityksen joukosta 8 parhaan joukkoon suoriin lähetyksiin aina FINAALIIN asti! Lisäksi DTCllä on 6.sija Performing Art SM-kisoista 2012, kunniakirja MOVES valtakunnallisesta tanssitapahtumasta 2011 sekä stipendisija valtakunnallisesta Arktiset askeleet tanssitapahtumasta 2009.

Lisää infoa Leealta!

Stage ShowCrew

Stage ShowCrew on nuorten esiintyvä ryhmä jota ohjaa Merja Hamari! ShowCrew tunnetaan vauhdikkaasta menostaan sekä uskomattomasta energiasta ja voimasta.

Ryhmä pääsi edustamaan Torniolaista tanssia valtakunnalliseen MOVES tanssikatselmukseen kesätkaudella 2014 Merjan koreografialla Surun varjo.

STAGE ShowCrewn uusi innokas kaikkeen heittäytyvä, monipuolinen jengi on aloittanut elokuussa 2016 yhteisen lavojen valloittamisen! Ryhmäläiset ovat esiintyneet mm Kemin kulttuurikeskuksen Taiteiden yössä,  Kemin joulunvauksessa Täikön torilla, Tornion Joulupolkutapahtumassa Aineen taidemuseolla, Rajalla kauppakeskuksen joulunavauksessa ja muissa tapahtumissa, Tornion ja Haaparannan uudenvuodenjuhlassa, SuomiUnkari seuran 35 -juhlassa Seminaarin koululla, Tornion Suurpilkeissä, Kemin LifeStyle -messuilla Subway Clothing malleina ja tanssijoina, Bounce:n kevätnäytöksessä ja tietysti On STAGE -show;ssa!

STAGE KidZ

STAGE KidZ on syksyllä 2012 perustettu lasten esiintyvä ja kisaava ryhmä. Ryhmän opettajana ja koreografina toimii Leea Hamari.

 

Tämä suloinen ja yleisön sydämet valloittava ryhmä pääsi valtakunnallisessa Arktiset askeleet tanssikatselmuksessa stipendisijoille asti 113:sta ryhmän joukosta keväällä 2014! Ryhmä valittiin esiintymään 56:den pohjoismaisen hakijan joukosta Kuopio tanssii ja soi 2015 harrastelijanäytökseen. KidZit ovat ehtineet esiintyä jo mm. ”On STAGE” -Showssa, Rajalla kauppakeskuksessa, ”Iso Siika” ympäristötaidefestivaalien avajaisjuhlassa, Osuuspankin 90-vuotisjuhlassa, Taidebasaarissa, Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaarissa ja SPR:n joulujuhlassa ja monessa monessa muussa tilaisuudessa. KidZit osallistuivat Suomen Performing Arts ikäkausimestaruuskisoihin ensimmäistä kertaa vuonna 2016 tanssien heti 9.lle sijalle! Ryhmää voi tilata esiintymään pieniin ja suuriin tilaisuuksiin. Yhteys Leeaan 0440655852.

KidZien tanssit: Suvivirsi, Rion papukaijat, Peppi Pitkätossu, Pieni tytön tylleröinen, Lapin maahisten laulu ja Joulupotpuri.

TheBoomCrew on 10-13 -vuotiaiden UUSI esiintyvä tanssiryhmä, joka aloittaa syksyllä 2017!

Ryhmää ohjaa Merja Hamari. Tanssijoiksi voivat ilmoittautua vähintään vuoden STAGElla harjoitelleet innokkaat nuoret tanssijat, jotka nauttivat esiintymisestä ja treenaamisesta, käyvät ahkerasti tunneilla ja mahdollisilla keikoilla! Tunnin pituus on 75 minuuttia. Passi, joka tanssijalla tulee olla: TheBoomCrew 149e + oma vähintään 2xtanssipassi josta yksi tunti on olatava tekniikka. Infoa Merjalta [email protected] / 0405853250